Search
Close this search box.

Industriportar

How it works

Takskjutportar för din industri

Är du i behov av en port som inte tar en massa plats men som däremot ger dig bra med utrymme? Då behöver du en takskjutport!
En takskjutport används oftast i ytterfasad eller i kombination med en lastbrygga och kan fås både som i manuell version och med motordrift.
Takskjutporten har en mycket god isoleringsförmåga och hög säkerhet för både klämrisk och inbrott, vilket gör den till det mest populära valet av port till industri.
Vi på Dockab erbjuder takskjutportar av högsta kvalité och har höga standarder på säkerhet. När du beställer en takskjutport hos oss måttanpassar vi den efter era behov och önskemål.

Med en takskjutport från Dockab kan du räkna med hög kvalitet hela vägen – från beställning till installation. Alla portar tillverkas enligt Europastandarden EN 13241-1.
Vi har en stor variation av kulörer och beslag tillgängliga för att tillgodose era behov. Hör av dig till oss när du är ute efter en takskjutport så ser vi till att du får det du önskar! 
Om ni önskar ytterligare tillval på er takskjutport kan vi erbjuda till exempel följande:
Fönster i olika storlekar och varianter
Lackering i valfri kulör
Tjockare isolering med lägre U-värde
Fjärrstyrning tex, radar, radio eller magnetslinga
Frekvensstyrningar för snabbare öppning

Stor kunskap och Erfarenhet

Vi har stor kunskap och lång branscherfarenhet och kan därför ge våra kunder skräddarsydda produkter. När du beställer en taksjukport hos oss måttanpassar vi den efter era behov och önskemål. En god variation av kulörer och beslag finns tillgängliga, samt om ni önskar andra tillval på er portar.

Med en taksjukport från Dockab kan du räkna med hög kvalitet hela vägen – från beställning till installation. 

No products in the cart.